Geplaatst op Geef een reactie

Beaversbait de natuurlijke bever imitatie uit USA

Hollandlures beaversbait

Eigenschappen

De Baby Beaver is verkrijgbaar in twee maten, de Baby Beaver is 30.5cm lang en weegt 98 gram (droog gewicht) en is voorzien van twee 6/0 haken. De Baby Beaver XL is 36,8cm lang en weegt 168gram (droog gewicht) en is voorzien van twee 8/0 haken. Beide in diverse natuurlijke of juist onnatuurlijke kleurpatronen.

 

Beaversbait Black Orange Head
Beaversbait Black Orange Head
Beaversbait Grey Ghost
Beaversbait Grey Ghost
beaversbait Bumble Beaver
beaversbait Bumble Beaver

Tijdens onze test was ons direct duidelijk dat dit geen kunstaas was voor licht materiaal. Werpen van de “baby” met zijn klein onsje als droog gewicht zegt voldoende. De weerstand in het water was nihil te noemen. Beweegt zich als een swimbait door het water. Aan de oppervlakte of op welke diepte ook. Aan de oppervlakte stopten we met draaien, hij beef hangen en gooit dan z’n kop naar beneden het flexibele lijf soepeltjes achter zich aan trekkend. Het moment wanneer je de aanbeet verwacht. Deze bleef op onze korte testsessie helaas achter wege maar we mogen stellen dat we erg onder de indruk waren en zijn van de vangkracht van dit unieke aas uit USA. In de toekomst gaan we hier zeker meer over schrijven en u op de hoogte houden.

Zeker geen “goedkoop” aasje, maar een trophy aas voor specialisten. Dressuurdoorbrekend en perfect te gooien over de vele ondiepe platen en glooiingen die ons land rijk is.

Overweegt u aanschaf van dit specialistische kunstaas. Neem contact met ons op voor een demo, vanzelfsprekend wilt u dit kunstaas eerst zien, voelen en misschien zelfs vissen voordat u overgaat tot aanschaf.

Goede vangst met het kunstaas van Hollandlures!

Michael Mangold
hollandlures.com

 

Geef een reactie