Hollandlures JonnyBoats Bass 100 visboot

JonnyBoats Bass 100 fishing platform

Hollandlures JonnyBoat Bass100 fishing platform
Hollandlures JonnyBoat Bass100 fishing platform

De JonnyBoat Bass 100 leent het concept van het klassieke “Jon” boot concept. Het is geen boot, geen kajak maar het is een JONNYBOAT. Een open platform om zelf op te bouwen naar jouw eigen wensen en gebruik. In USA noemen ze het een DIY concept (Do It Yourselve) zoals ze vroeger in de goede oude tijd dat deden. De Jonny Boat combineert het klassieke concept met de kajak technologie ( Feelfree) en biedt een compleet basis model wat op te bouwen is met mooie opties. Of je nou wilt peddelen of hem wilt uitrusten met een elektro of zelfs benzinemotor. Jonny Boat heeft ongekende mogelijkheden en is leverbaar in vier te gekke kleuren. Orange, Charcoal, Army Green en Blue Grey.

De JonnyBoat is compact, stabiel en voor 1 persoon te vervoeren op bijvoorbeeld dakdragers van een gemiddelde auto ( 35kg). De accessoires zijn voor en na gebruik eenvoudig te demonteren zodat het te tillen gewicht beperkt blijft.

Hollandlures JonnyBoat Bass100 fishing options
Hollandlures JonnyBoat Bass100 met aantal opties

Peddelen, trollen op een elektromotor of tochten maken met een benzinemotor. Alle opties zijn mogelijk met dit flexibele concept. Ook naderhand bijplaatsen van een motor is eenvoudig. De basis uitvoering is hier volledig op voorbereid.

hollandlures jonnyboat peddel

Jonny Paddle

Soms moet je gewoon even peddelen. Deze 250 cm lange zwarte, aluminium Jonny Paddle krijgt je op de ondiepe plekken of helpt je bij het manoeuvreren in kleine ruimtes en het aanleggen van jouw Jonny Bass 100 boat.

Hollandlures Jonnyboat pod steering

Jonny Pod – Trolling Motor

Wil je jouw bass 100 voorzien van een aandrijving? wil je niet achterblijven? Upgrade jouw Jonny Bass 100 dan met een Jonny Pod trolling Motor en je bent nog sneller op de visstek en ervaar je nog meer het gemak van de dit concept. De stuurbare uitvoering is uitgerust met een 8-Ball Steering System wat eenvoudig op de Unitrack rail gemonteerd kan worden. Uitgevoerd met een 40lb motor met variabele snelheidsregeling gevoed door een (exclusief) 12Volt accu (exclusief) We adviseren je graag welke Rebelcell Accu geschikt is voor jouw toepassing. Gebruik deze Jonny Pod alleen of in combinatie met een benzine motor voor nog meer plezier.
Vol vermogen: 38 Amp – Half vermogen: 16 Amp

Ook leverbaar is de Jonny Pod Trolling Motor (vast), zelfde spec’s alleen niet stuurbaar, een Beaver Tail roer is dan noodzakelijk.


Jonny Trolley

Wees zuinig op jouw rug en boot, gebruik de Jonny Trolley! Een eenvoudig te monteren en verwijderen, zeer effectief transportsysteem. Het helpt je om jouw Jonny Bass 100 van de parkeerplaats naar het water te krijgen. Ook de Railblaza C-Tug kajak trolley kan hiervoor gebruikt worden.

JONNY EZ RIDER SEAT BAG

Neem jij ook altjd teveel mee? Of ga je juist voor Less is More? De Jonny EZ Rider Seat Bag biedt je een slim geplaatste opbergruimte achter de stoel. Perfect voor de spullen die je in de buurt wilt hebben. Eenvoudig te monteren aan de Jonny EZ Rider seat.

Jonny Stand Up Bar

De Feelfree Gear UNI-Track Stand Up Bar is ontworpen om ondersteuning te bieden als je staat tijdens het werpend vissen, jagen of fotograferen met de Bass 100.Binen enkele minuten gemonteerd en verbonden aan de unitrack rails, kan plat worden gelegd om te transporteren of om onder lage bruggen door te gaan. Gemaakt van lichte materialen maar sterk genoeg om het jaren vol te houden op het water.

Jonny Fin Kit

Met de inklapbare Jonny Fin Kit kun je de Bass 100’s tracking en peddel ervaring optimaliseren. Perfect als je ervoor kiest om te peddelen i.p.v. uit te voeren met een Motor Pod. Kan ook gebruikt worden met een buitenboordmotor.  

Benzinemotor Kit

De Bass 100 is met de Jonny Outboard Motor Kit uit te voeren met een Suzuki 2.5hp or Honda 2.3hp buitenboordmotor. Geleverd compleet met de Jonny Transom Motor Plate (ook los leverbaar), stuur handel en schakelbediening. Installation is noodzakelijk, maar goed uit te voeren. 

Het Jonny Boat Bass 100 concept gaat Europa veroveren. Dit gaat verder dan het kajak vissen, de flexibiliteit en het bereik is vele malen groter en daarnaast ook nog betaalbaarder. Voor onder de €3000 heb je een volledig uitgeruste JonnyBoat Bass 100, Stuurbare Motor Pod, Jonny Trolley, Jonny Paddle en een Rebelcell Accu met lader.

Heb je interesse of vragen over het Jonny Boat concept, neem contact met ons op via email of gebruik de Whatsapp mogelijkheid.