hollandlures Railblaza holds everything

Railblaza Steunen voor alle accessoires

Railblaza

“Holds Everything” is niet voor niets de slogan van het Australische merk hengelsteunen en houders voor camera’s en accessoires.
Universeel te monteren Starports vormen de basis voor toepassing van de gehele lijn aan hengelsteunen, bevestigingen voor uw GoPro of Iphone, vlagstok of verlichting.

Starport

railblaza starport
De basis voor alle railblaza steunen. Als opbouw of inbouw te monteren op dek of rand. Maar met toe te voegen accessoires ook geschikt voor railmontage van ronde of vierkante railen. Of de H-rail van de Hobie kajaks. Standaard geleverd met RVS bevestigingsschroeven en bouten. Ook voor Bellyboten zijn plakbevestigingen te krijgen met hier standaard de Starport op gemonteerd.

Hengelsteunen

Railblaza hengelsteun
Hengelsteunen zijn geschikt voor hengels met reel of molen. Maar in tegenstelling tot andere merken ook standaard geschikt voor vlieghengels met reel. Handig om naast de baitcaster ook de vlieghengel mee te nemen op uw trip met uw Feelfree viskajak. Niet los achterop, maar vast en veilig in de steun.

Platforms

Railblaza platform
Monteren van uw fishfinder, fotocamera of filmcamera is een koud kunstje op de platforms van Railblaza. Standaard voorzien van de bekende schroef voor montage van camera.

Licht en veiligheid

Railblaza vlag
Dat zien en gezien worden belangrijk is op het water spreekt voor zich. Het eenvoudig en flexibel monteren van uw navigatieverlichting  of normale kajakverlichting is nog wel eens een uitdaging. Niet met de Starports van Railblaza. Vlagstok, safety-kit met vlag en uitschuifbare lamp en andere attributen passen eenvoudig op de basis.

C-Tug kajak trolley

Railblaza C-tug trolley
Railblaza is ook de fabrikant van de meest flexibele en demonteerbare kajak-kar. Past in de romp van de kajak zodat deze altijd mee kan met de trips. Hij wordt niet voor niets de 1-persoon trolley genoemd. Eenvoudig alleen je kajak erop en eraf halen is een handigheidje. Eenvoudig naar het strand of over gras te rijden. Ook zijn reserve wielen of banden verkrijgbaar.