Beoordelingen

Dressuur doorbrekend kunstaas!

★★★★★
5 5 1
Een jaar geleden begonnen met vissen met deze waanzinnig vangende MuskieMetal spinner. Vele snoeken gevangen, met diverse vissen in de meter, met deze MuskieMetal Model 4. Het kleinste model geeft zeker niet de kleinste vangsten. Topspinner voor in de Noord-Hollandse polders.

Goed kunstaas en service!

★★★★☆
4 5 1
Goed kunstaas die Chatterbaits in diverse maten en goede service, Top.

MuskieMetal Must have

★★★★★
5 5 1
Dit is er eentje die er goed uitziet voor visser EN vis! Een bewezen vanger van groot en erg groot. Musthave kunstaas!

Bestelling snel en goed verpakt verzonden

★★★★★
5 5 1
Bestelling snel en goed verpakt verzonden. Het kunstaas is zoals omschreven op de website. Zeer tevreden klant.

Buiten de snelle levering

★★★★★
5 5 1
Buiten de snelle levering van deze mooie en kwalitatieve goede producten is er ook goede raad en kennis aanwezig.Top dus!!!

Chatterbaits favoriet

★★★★★
5 5 1
De Chatterbaits van Hollandlures zijn in korte tijd mijn favoriete stukje kunstaas geworden!! In 1 1/2 maand tijd 67 snoeken aan gevangen. Waaronder een 1 meter 6 en een 1 meter 14!!

chatterbait top aas

★★★★★
5 5 1
Leuke chatterbait gewonnen en direct geprobeerd. Leuke snoek op gevangen tussen de planten. Erg tevreden over de service

Aanrader deze tas van Feelfree!!

★★★★★
5 5 1
Bij Hollandlures de Feelfree Crate bag aangeschaft voor het kajakvissen. Net afgewerkte tas. Compleet met 5 rod tubes en diverse mogelijkheden om kleinere en grotere zaken in op te bergen. Makkelijk te bevestigen aan de kajak dus al je spullen zijn veilig opgeborgen. Prettige tas waar veel grote en kleine spullen in opgeborgen kunnen worden. Aanrader deze tas van Feelfree!!!

Goed!

★★★★★
5 5 1
2 kleine lepels besteld die vrijwel nergens anders te krijgen zijn. Netjes verpakt en verzonden via PostNL. Zeer degelijke producten. Hier kan mee gevangen gaan worden.

Hollandlures Chatterbaits

★★★★★
5 5 1
Hollandlures Predator Fishing heeft een aantal sublieme aasjes, Natuurlijk de Muskie Metal Flexibele Snoekspinners. Mijn grote favoriet zijn toch wel de chatterbaits. Natuurlijk zijn ze perfect voor snoek, maar ik heb er ook al een aantal mooie baarzen en snoekbaarzen op gevangen. De snoekbaars is er werkelijk gek van ! Vang je niets op je shad? Vis dan eens met een Hollandlures chatterbait, succes gegarandeerd !

Muskiemetals zijn onweerstaanbaar

★★★★★
5 5 1
Ben via instagram in contact gekomen met Michael Mangold, hij zei dat hij onder andere muskiemetals verkocht en andere aasjes. Gelijk een paar muskiemetals bij hem besteld. Binnen een paar dagen een prachtig pakketje ontvangen en ben ze gelijk gaan testen. Wat vangen die dingen goed zeg en ze hebben een prachtige actie met veel trillingen, onweerstaanbaar voor de snoek! Michael bedankt, de muskiemetals zijn geweldig!

Goede en snelle levering van product

★★★★★
5 5 1
Goede en snelle levering van product. Leuk contact met de verkoper via sociale media.