3Waters Kayaks – De betaalbare viskano

Hollandlures 3 waters viskayaks

3Waters Kayaks – De betaalbare viskano is verkrijgbaar bij Hollandlures. De 3Waters Kayaks uit USA is een bepekt, maar mooi, kajak programma uit het Feelfree concern. Je ziet onderdelen terugkomen die we ook zien in het Feelfree programma. De ingegoten handvaten, UniTracks montage reels, perfecte stoelen en de vele opbergmogelijkheden. 3Waters Kayaks heeft drie modellen beschikbaar in de BigFish serie. BigFish 105, BigFish 108 en de BigFish 120. Ongekende mogelijkheden tegen een acceptabele prijs en leverbaar in drie te gekke kleuren, Green , Terra en Urban.

3Waters BigFish 105

De kleinste uit de BigFish serie, maar doet niet onder voor zijn grotere twee broers. De BigFish 105 is een volwassen peddel viskajak. Goede stoel, Uniracks om accessoires op te monteren. Ingebouwde hengelhouders, opbergvak voorin, ruim achterdek met net, peddelhouder. De innovative cathedral tri-hull romp is utra stabiel en snel.
Meer info in de YouTube film.
Lengte: 10,5′ (320cm)
Breedte: 33,5″ (85cm)
Gewicht: 89 lbs (38kg)
Capaciteit: 380 lbs (172kg)

3Waters BigFish 120

De grootste uit de BigFish serie. De BigFish 120 is een volwassen peddel viskajak. Goede stoel, Uniracks om accessoires op te monteren. Ingebouwde hengelhouders, grot opbergvak voorin, groot achterdek met net, peddelhouder. De innovative cathedral tri-hull romp is utra stabiel en snel.
Meer info in de YouTube film.
Lengte: 12′ (365cm)
Breedte: 35″ (88cm)
Gewicht: 100 lbs (45kg)
Capaciteit: 380 lbs (172kg)

3Waters BigFish 108De trapkajak uit de BigFish serie. De Big Fish 108 is een volwassen trap viskajak. Goede verstelbare stoel, Uniracks om accessoires op te monteren. Ingebouwde hengelhouders, groot opbergvak voorin, groot achterdek met net, peddelhouder. De innovative cathedral tri-hull romp is utra stabiel en snel.
Het ProFish Trapsysteem is uniek en enkel geschikt als (opklapbaar) trapsysteem. In tegenstelling tot de Overdrive Units van Feelfree waar ook een motor in gemonteerd kan worden.
Meer info in de YouTube film.
Lengte: 11′ (335cm)
Breedte: 38″ (96cm)
Gewicht: 115 lbs (38kg)
Capaciteit: 450 lbs (205kg)

Bijbehorende 3Waters peddel en 3Waters roer zijn ook leverbaar.
Als extra accessoires leveren we er een Railblaza C-Tug Trolley en Railblaza Hengelsteunen bij. Ook Fishfinders van Humminbird zijn perfect toepasbaar op deze viskajaks

Heb je vragen of wil je meer informatie over een 3Waters Kajak. Neem contact met ons op per email of de WhatsApp

Leveringen vinden plaats rechtstreeks uit het Europees 3Waters kayaks centraal magazijn op uw adres.