Beoordelingen

Good service and products

★★★★★
5 5 1
Good Service and products

HL Chatterbaits

★★★★★
5 5 1
Met de HL Chatterbaits al goed snoek gevangen, kunnen soms echt het verschil maken. Verder een ver bovengemiddelde service. Echte aanrader.

Leuke webshop

★★★★★
5 5 1
Leuke webshop. De spinners zijn toppers De plannerboards lopen mooi door het water. Netjes geleverd op de afgesproken tijd. Ik ben fan

Geweldig kunstaas!

★★★★☆
4 5 1
Ik heb de Muskie Metal Lure 20cm Kleur: Northern Pike gekocht…geweldig kunstaas, in totaal 3 uurtjes 2 snoeken gevangen, 1 verspeeld wat missers en volgers. Je kan hem zowel aan de oppervlakte of wat dieper binnenvissen.

622423833

★★★★★
5 5 1
Ik heb een aantal MuskieMetal Spinners gekocht bij HollandLures. Wat me per direct opviel was het bijzondere ontwerp ipv star RVS draad (as) zijn deze spinners uitgevoerd met RVS soepel draad. Na mijn bedenkingen of dit dan wel goed zou werken dus of de spinner goed om zijn as draait kan ik niet anders zeggen dat dit uitstekend werkt!!. Een bij komend voordeel is dat de as nooit verbuigt en daarom een betrouwbare spinner is.

Levering en service

★★★★★
5 5 1
Goede wijn behoefd geen krans. Ik wil hiermee zeggen dat de genoten sevice en levering van de bestelde YellowBird planer board op een geweldige wijze is afgehandeld door Holland lures Michael Mangold

Hollandlures Chatterbaits

★★★★★
5 5 1
Hollandlures Predator Fishing heeft een aantal sublieme aasjes, Natuurlijk de Muskie Metal Flexibele Snoekspinners. Mijn grote favoriet zijn toch wel de chatterbaits. Natuurlijk zijn ze perfect voor snoek, maar ik heb er ook al een aantal mooie baarzen en snoekbaarzen op gevangen. De snoekbaars is er werkelijk gek van ! Vang je niets op je shad? Vis dan eens met een Hollandlures chatterbait, succes gegarandeerd !

Perfect!

★★★★★
5 5 1
Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact.

Pike strike on the first pitch

★★★★★
5 5 1
Pike strike on the first pitch, good shit Hollandlures !!! Much confidence in this bait!!

Chatterbaits favoriet

★★★★★
5 5 1
De Chatterbaits van Hollandlures zijn in korte tijd mijn favoriete stukje kunstaas geworden!! In 1 1/2 maand tijd 67 snoeken aan gevangen. Waaronder een 1 meter 6 en een 1 meter 14!!

Zeer goed. Snelle levering

★★★★★
5 5 1
Zeer goed. Snelle levering

MuskieMetal Spinners, op elke trip mee!

★★★★★
5 5 1
Met deze spinners kun je niet de fout in gaan. De spinners starten direct na de inworp goed. De bladen draaien direct en dat vergoot je kansen in de eerste meters. De flexibele opbouw, maak dat de snoek of andere rover bijna geen kans krijgt het uit te schudden. Zeer bij met deze spinners die standaard mee gaan bij elke trip. Pim Busker, Dutch Fishing Adventures http://dutchfishingadventures.com/