Beoordelingen

chatterbait top aas

★★★★★
5 5 1
Leuke chatterbait gewonnen en direct geprobeerd. Leuke snoek op gevangen tussen de planten. Erg tevreden over de service

Buiten de snelle levering

★★★★★
5 5 1
Buiten de snelle levering van deze mooie en kwalitatieve goede producten is er ook goede raad en kennis aanwezig.Top dus!!!

Top kunstaas

★★★★★
5 5 1
Ik heb twee kleine weken terug twee MuskieMetals binnengekregen. De model 4 snoekspinners in de kleuren Northern Pike en de zwarte Big Arb. Ik ben heel blij met deze spinners, ze zijn licht, ze zijn mooi een precies te werpen. Of aan de oppervlakte of in wat diepere wateren. Ze starten gauw op met spinnen, het handling is top en je voelt ze goed in de top van je hengel. Ook in wat donkere wateren weet je altijd waar ie is, prettig om mee te vissen. De zwarte Big Arb gaat er nu de testfase in, in mijn wateren hier vangt zwart kunstaas heel goed. Ook het feit dat Bucktail spinner hier niet benut worden zal me mooie vangsten brengen. Mooie spinners, hoogwaardig en voor een mooie prijs. Het foto van een echte polderknijter zal komen. Top Michael van hollandlures.com!

Top shop en super snel geleverd!

★★★★★
5 5 1
Top shop en super snel geleverd!

Sociaal Advies

★★★★★
5 5 1
mijn naam is Richard ik heb een headbanger gekocht voor diep vissen ik hoop hiermee het moster van loch ness te vangen.

Chatterbaits favoriet

★★★★★
5 5 1
De Chatterbaits van Hollandlures zijn in korte tijd mijn favoriete stukje kunstaas geworden!! In 1 1/2 maand tijd 67 snoeken aan gevangen. Waaronder een 1 meter 6 en een 1 meter 14!!

Geweldig kunstaas!

★★★★☆
4 5 1
Ik heb de Muskie Metal Lure 20cm Kleur: Northern Pike gekocht…geweldig kunstaas, in totaal 3 uurtjes 2 snoeken gevangen, 1 verspeeld wat missers en volgers. Je kan hem zowel aan de oppervlakte of wat dieper binnenvissen.

Goed!

★★★★★
5 5 1
2 kleine lepels besteld die vrijwel nergens anders te krijgen zijn. Netjes verpakt en verzonden via PostNL. Zeer degelijke producten. Hier kan mee gevangen gaan worden.

Perfect!

★★★★★
5 5 1
Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact.

De webstore voor de serieuze roofvisser

★★★★★
5 5 1
De webstore voor de roofvisser die uniek kunstaas zoekt en gebruikt. De MuskieMetal lures hebben 1 vanggarantie en deze webshop heeft de beste service en assortiment!!!

Snelle levering

★★★★☆
4 5 1
Snelle levering

MuskieMetal Spinners, op elke trip mee!

★★★★★
5 5 1
Met deze spinners kun je niet de fout in gaan. De spinners starten direct na de inworp goed. De bladen draaien direct en dat vergoot je kansen in de eerste meters. De flexibele opbouw, maak dat de snoek of andere rover bijna geen kans krijgt het uit te schudden. Zeer bij met deze spinners die standaard mee gaan bij elke trip. Pim Busker, Dutch Fishing Adventures http://dutchfishingadventures.com/